Over Ons

In shape Gym

Wij zijn een privé gym speciaal gericht op vrouwen. De trainsters die bij ons rondlopen zijn gecertificeerd en hebben de nodige kennis over het lichaam om jou op de beste manier te kunnen begeleiden met het behalen van jouw doelen.

In Shape Gym heeft het volgende aanbod:

Eigenaar

Dina heeft verschillende sport- en personal trainingsopleidingen afgerond. De juiste kennis over het lichaam & fitness en de persoonlijke aandacht naar onze leden toe zijn krachtige eigenschappen waar In Shape Gym zich in onderscheidt ten opzichte van andere trainers en gyms. Wij blijven onszelf doorontwikkelen om jou optimaal te kunnen helpen bij het realiseren van jouw doelen.

Doordat persoonlijke aandacht bij ons erg belangrijk is, voeren wij regelmatig gesprekken met onze leden over mindset en voeding. Wij geven praktische adviezen tips mee waar jij gelijk mee aan de slag kan. Hierbij is ons voornaamste doel dat jij leert hoe jij zelf de beste keuzes kan maken. Wij leren jou dus onder andere hoe jij een gezonde relatie met voeding kan ontwikkelen, zodat je de rest van je leven weet hoe je in shape kan blijven.